Skrei, pliinid ja kalamari 02.01.–28.02.2017

Tule ja naudi hõrku norra skrei-turska. Lisaks skreile pakume maitsvaid pliine koos erinevate lisandite ning mitut sorti kalamarjaga.

Maitsete täiendamiseks sobivad mitmed õllesordid, valge vein, vahuvein ning loomulikult šampanja.

Erimenüü on saadaval kõikide punaste laevade à la carte restoranides lisaks Maitseid loodusest-menüüle.

Skrei – turskade kuningas

Igal aastal jaanuarist aprillini rändavad tursad Barentsi merest Norra põhjarannikule Lofoodi saarestikku kudema. Pikk matk puhtas ja toitaineterikkas vees muudab kala liha lihaselisemaks, valgemaks ning ka hõrgumaks. Kudemispaika jõudnud turska kutsutakse skreiks. Just siis on tursa liha toiteväärtus kõrgeim.

Meil on rõõm serveerida teile maailma parimat skrei-turska.

Meeldivaid maitseelamusi!