Maitseid loodusest

Juba kolmandat korda korraldas Viking Line retseptivõistluse meie laevastiku parimatele kokkadele, Kutsusime ammutama inspiratsiooni põhjamaisest loodusest ja looma meelierutavaid maitseid kvaliteetsest kodumaisest toorainest. Nii sündis teemamenüü „Maitseid loodusest“, mida pakume punastel laevadel 1.10.2016–28.02.2017.

Tere tulemast maitsma!

Puutumatu ürgne maastik, sügavsinine meri ja lopsakad rohelised metsad muudavad Põhjamaade looduse unikaalseks. Ainulaadsed on ka siinsest loodusest pärit maitsed. Seepärast korraldas Viking Line juba kolmandat korda retseptivõistluse meie laevastiku parimatele kokkadele, keda kutsusime ammutama inspiratsiooni põhjamaistest maitsenüanssidest ja looma meelierutavaid roogasid kvaliteetsest kodumaisest toorainest. Võistluse tulemusel sündis teemamenüü „Maitseid loodusest“ (Tastes of Nature), kus on ainuomasel viisil ühendatud meie parimate kokkade käekiri.

Suurema osa teemamenüü 15 retseptist on loonud Gabriella kokad Jouni Ukkonen , Maarit Juvonen ja Ilkka Laasi. Võidutööde toorainete loetelu on kirev, siin on kasutatud põhjapõtra, alpihõrnast ja metsparti, hirve, siiafileed ja rääbisemarja, astelpaju ning palju muud.

Teemamenüü asendab tavapärast à la carte menüüd 01.10.2016–28.02.2017 kõikides Viking Line’i laevade à la carte restoranides.